Fasadrenovering för bostadsföreningar i Stockholm

Stockholm stad består huvudsakligen av bostadsföreningar i olika storlekar och skepnad. Efter flera år på marknaden vet vi att när fasaden inte riktigt håller måttet är det dags att vidta åtgärder snabbast möjligen.

Vi hjälper alla bostadsföreningar med allt som en fasad kan behöva. Våra skickliga, professionella hantverkare har flera års erfarenhet av just Stockholmsområdet och kan snabbt vara på plats oavsett var kunden befinner sig.

Vi strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar. Hos oss hittar du allt från paketpris till enstaka reparationsuppdrag som en fasadrenovering kan innebära.

Fasaden är en av byggnadens allra viktigaste del som ska stå emot mycket vad gäller väder därför är det viktigt att åtgärda samtliga problem i tid. Vi utför fasadrenoveringar för bostadsföreningar endast med hållbara material och kan garantera att jobbet blir noggrant utfört.

Vi är stolta över våra kunder och vill gärna visa alla erhållna referenser för din bostadsförening. Ring därför och boka ett möte med oss. Det ser vi fram emot!

Hos oss blir kunden nöjd!

Vi har jobbat länge med fasadrenovering för bostadsföreningar i Stockholm. För oss spelar inte bostadsföreningens storlek någon roll, då ingen kund är för liten. Vi värderar alla preferenser och önskemål och anpassar oss till dem utan problem.

Vi kan fasadrenovering och vårt viktigaste och största mål är att endast lämna nöjda kunder efter utförda uppdrag. Ett perfekt resultat är ett måste! En fläckfri referenslista likaså.

Vi håller våra kunder nära genom regelbunden kommunikation under själva uppdraget men även efteråt. Varje jobb är värdefullt, därför erbjuder vi personliga offerter efter det att vi bekantat oss med själva uppdraget.

Inkludera oss gärna i bostadsföreningens renoveringsplaner redan från början så vi kan tillföra kunskap och idéer.

Ring eller boka ett möte för mer information. Hos oss blir kunden nöjd!