Få ny look med fasadrenovering!

Det sägs att du har sju sekunder på dig att skapa ett första intryck, och det skapar du bäst med fasadrenovering. En husfasad är mer än väggar och tak, och oavsett om du är en privatperson eller ägare av ett företag så skickar din husfasad ett första intryck till besökare eller möjliga kunder. Därför är det viktigt att i god tid ta hand om och vårda sin husfasad så som du tar hand om och vårdar dig själv. Börjar din husfasad bli trist och tråkig eller pinad av väder och vind?  Då är det dags att ge fasaden den omtanke den förtjänar.

Aktiebolaget Puts & Fasadtvätt har lång erfarenhet av fasadrenovering och är vana att sätta kundens behov i fokus.

Fasadrenovering för dig och din fastighet

Vi har sedan starten arbetat med att bli experter inom fasadrenovering, men liksom kunden kan ha flera varierande behov så har företagets anställda en bred palett av kunskaper inom flera olika områden. Vi erbjuder därför en fullständig fasadrenovering i Stockholm som kan kännetecknas som en helhetslösning för dig och din fastighet. Företagets tre huvudsakliga tjänster är Fasadrenovering, murning samt kakel och klinker, men även fönsterrenovering, takarbeten, balkongrenoveringar och tilläggsisolering samt en rad andra åtgärder ingår i företagets tjänster och expertis.

Företaget är baserat i Kungens Kurva, men utför tjänster i såväl Stockholm som i övriga landet där kunder kan tänkas ha behov av vår kunskap. Vi har utfört fasadrenoveringar i Stockholm åt såväl bostadsrättsföreningar, privatpersoner och åt större fastighetsägare med en lång rad olika typer av fasader och med idel nöjda kunder.

Av erfarenhet arbetar vi främst med traditionella metoder och material, och vid fasadrenovering är vi särskilt förtjusta i kalkbaserade produkter som låter fasaden andas och som användes redan under antiken. Så tveka inte att höra av dig för en offert eller ett samtal om din och din fastighets behov och få mer information om oss och de tjänster vi tillhandahåller.

Kontakta oss och låt oss renovera din fasad och förbättra besökarens första intryck!