Om oss

Vi vill erbjuda en helhetslösning för fastighetsägare oavsett vilket material fasaden på fastigheten är tillverkad av. Vi arbetar särskilt med ombyggnad, tillbyggnad samt utmärkande fasadrenovering i Stockholm. Vi murar, putsar samt gjuter och vi tar på oss alla uppdrag inom detta. Vår erfarenhet är mycket stor och vi har bred kunskap om allt ifrån arbete på moderna byggnader till vilka material och arbetsmetoder som bör användas på kulturklassade byggnader. Vi har också möjlighet att ta oss an uppdrag där flera olika byggnadsdelar omfattas tack vare vårt samarbete med flera olika entreprenörer i närområdet. Vi samarbetar också med arkitekter i uppdrag där projektering med mera ska slutföras.

Ställningar, service och material

Vi har allt material som behövs för att arbeta både på höga och låga byggnader. Vi har allt från stegar till arbetsplattformar och större byggställningar. För att kunna utföra vårt arbete har vi också tillgång till en mycket generös maskinpark samt hjälpmedel som bodar, arbetsmaskiner, liftar, bygghissar, fallskydd av olika slag samt bygghissar. I och med detta behöver vi inte vänta leverantörer av olika slag utan ofta kan vi påbörja ett arbete relativt snart efter en förfrågan.

När det gäller service har vi också servicegrupper som kan rycka ut på akuta skador, underhåll, åtgärder eller översyner. Dessa kan också ge olika förslag på åtgärder om något hänt eller ser konstigt ut. Akuta sprickor, inglasningar eller liknande är ofta sådant som kan åtgärdas inom någon dag.

När det gäller fasader arbetar vi med flera olika material, bland annat trä, plattor och plåt. Inga uppdrag är för små eller för stora utan vi utför uppdrag åt både stora och små bostadsrättsföreningar, byggkonsulter, förvaltare, med mera. Vi utför också uppdrag åt kommunala bolag samt arbeten på statliga byggnader.

Vi rekryterar både ingenjörer och projektledare och det betyder att vi kan erbjuda lösningar för flera olika byggnationer, projekt med mera. Kontakta gärna oss på Aktiebolaget Puts & Fasadtvätt för mer information.