Våra tjänster

Våra tre huvudområden: fasadrenovering, murning och kakel & klinker är områden vi behärskar till fullo. Vi arbetar gärna med hjälp av traditionella metoder och tekniker samt med kalkbaserade produkter. Dessa är både väl beprövade och bra för ditt hus och dess fasad, då det får utrymme att andas.

Kalkbaserade produkter ger en snygg och prydlig finish och passar såväl äldre som nyare fastigheter. Vi är såklart öppna för andra metoder, som kanske ibland är något modernare, men det viktigaste är att du får det du vill ha och att du blir nöjd med slutresultatet. Det är vårt självklara mål.

Hör av dig till oss om du vill ha mer information om/beställa offert för fasadrenovering!

Helhetslösningar för din fasad i Stockholm

Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för underhållet av din fastighetsfasad. Vi hjälper gärna till med renovering av fasad, tak, fönster, balkonger med mera. Är det något du undrar över är det bara att höra av sig!

Putsa fasad

Byte av fasadputs kan pigga upp en gammal och sliten fasad och ge fastigheten ett nytt, stilrent uttryck. Men att renovera en fasad kräver sitt – inte bara kunskap och erfarenhet, utan också en viss känsla för estetik. Vi genomför noggranna undersökningar av den befintliga konstruktionen, för att på så sätt avgöra vilken typ av för- och underarbete som krävs. Felaktigt utförd putsning kan ge upphov till skador, som i sin tur sänker värdet på fastigheten. Det vill vi på alla sätt undvika!

Mura fasad

När det gäller murning är det en teknik med tusenåriga anor, och det krävs både noggrannhet och kunskap för att göra jobbet exakt och korrekt. Ska du exempelvis bygga en mur krävs det både raka och väl förankrade reglar och jämna fogar, för att inte tala om hållbart och bra material. Vi hjälper dig gärna genom hela processen.

Putsa tegelfasad

Att byta ut eller sätta nytt tegel sker oftast på något äldre daterade fastigheter, som ofta är byggda av gediget stomvirke. Det kan många gånger alltså vara värt att bevara själva stommen, men byta ut fasaden. Det hjälper vi mer än gärna till med!

Fönsterbyte

Om ni har ett intresse att antingen renovera karmarna eller byta fönsterglas så står vi redo och beredda att hjälpa er. Vi har en lång erfarenhet av att arbeta med fönster och är enbart ett samtal bort!

Dags för en uppfriskande fasadrenovering i Stockholm? Vi hjälper dig hela vägen!